Kom med til Uganda

 

 

 

Annick Nielsen vandt en oplevelse for livet!

I januar 2016 var Energinord i Uganda for at dele ud af de Little Sun-solcellelamper, der er blevet samlet ind via Lys i Afrika. Med os havde vi Annick, som havde vundet turen til Afrika i en konkurrence. I filmen, kan du se, hvilke indtryk sidste års Club Matas vinder tog med sig hjem, og hvordan turen berørte hende. Dit bidrag via Lys i Afrika-strøm gør en forskel!

Køb ONLINE

Køb en Little Sun-solcellelampe til dig selv eller som en gave, der spreder lys mere end et sted. Den koster 195 DKK.
 

Køb

 

Besøg Lysmesteren

Du kan også møde Lys i Afrika hos din nærmeste Lysmesteren. Her kan du købe en solcellelampe til samme pris som i webshoppen.

 

Find din nærmeste butik

 

Et samarbejde mellem

 

 

JEEP

Græsrodsbevægelsen JEEP, Joint Energy and Environment Projects, kæmper for at bedre levevilkårene i Uganda og har været en del af Lys i Afrika-projektet siden 2010. Bl.a. ved at undervise befolkningen i landbrug, der ikke udpiner jorden, og ved at udbrede komfurer, der kræver mindre brændsel til madlavning. JEEP står for distributionen af solcellelamperne og underviser desuden befolkningen i, hvordan lampen bruges.

Energinord

Med Lys i Afrika har vi hos Energinord mulighed for at bringe vores kerneydelse, strøm og lys, til mennesker, der i dag må leve uden. Alle penge, der bliver givet til Lys i Afrika, går ubeskåret til JEEP Folkecenters indkøb og uddeling af solcellelamper i Uganda. Lys i Afrika er ikke en del af Energinords eget regnskab, og vi trækker ingen penge ud af projektet.

Sådan skifter du

Det tager ikke mere end et minut at skifte elprodukt - også selvom du ikke allerede er kunde hos Energinord.
 

PRODUKTVALG

Vælg det elprodukt, du ønsker
  

 

FÆRDIG!

Vi søger for resten - også overflytning, hvis du ikke allerede er kunde hos Energinord.